maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lelupyykki.

Simon (ja nyt myös Saken) lelut ovat kovassa käytössä, joka päivä. Siten ne myös likaantuvat, klähmääntyvät ja muuttuvat rusehtaviksi siitä käytön määrästä. Tänään, kun oli hieno ilma tuossa aamupäivällä, päätin, että nyt saa lika kyytiä! Otin juuriharjan käteen, heitin lelut kylpyammeeseen, truuttasin niiden päälle koirashampoota ja aloin jynssätä!

Ensimmäisten vetojen aikana leluista lähti ihan ruskeata vettä -oli ehkä jo aikakin pestä ne. Simon Barbapapa-lelu muuttui jälleen ihanan kirkkaan keltaiseksi, ja Ikeasta saadut leluhiiret vitivalkoisiksi. Possulelu sai juuriharjan avulla myös oman  värinsä takaisin :-)



Simoa tämä toimenpide kiinnosti kovasti, herra istui kylppärin lattialla koko toimituksen ajan ja katseli hyvinkin kiinteästi, mitä tapahtuu. Kun puhdistusvaihe oli ohi, oli huuhtelun aika. 


Lopuksi asettelin "poijjaat" narulle kuivumaan. Simon mielestä tämäkin oli hauskaa, joten sain ystävän myös ripustukseen. Lelut ovat hauskan näköisiä, kun roikkuvat kuivaustelineestä. 


Tähän loppuun laitan vielä kuvia meidän kesäretkestä Suolijärven rannalle. Tänä aamuna kun oli niin kaunis sää!





P.S. Viimeöinen ukkonen herätti minut, mutta pojat nukkuivat sikeästi. Eivät paljoa välittäneet, vaikka ulkona oli melkein niinkuin sota menossa. Hienot pojat taas!!

4 kommenttia:

  1. Voi miten hellyttäviä kuvia leluista, oikein suupielet nousi korviin =D niin ja tietysti upeita kuvia myös pojista rannalla. Katsoin myös, että porin näyttely ei oikein sujunut niin hyvin kuin Simo olisi ansainnut.. kummia lausuntoja tuolta tuomarilta, ei tainnut olla oikein "ammattilainen" miten ihmeessä on mahdollista tuo selän venyminenkin ja korvien asento...voi voi no seuraavalla kerralla toivottavsti on taas ammattilaiset arvioimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia tuo pesu olikin pakko kuvata, sillä ne oli niin hellyyttäviä :-D
      Pori KV:ssa tuomarina ollut nainen on arvostellut todella paljon Mittelspitzejä, eikä pitäisi olla tietämyksestä kiinni. Ammattillisuus kuitenkin tosiaan tuntui olevan hukassa, kun niin ilkeästi keksi koirista asioita, jotka eivät ole totta. Eikä tämä tuomari tehnyt tätä pelkästään Simolle, vaan aika monelle koiralle. No, Ikaalisiin sitten seuraavaksi. Kuulemma sielläkin on "erikoinen" tuomari. Toivotaan nyt kuitenkin, että sen arvostelu on rehellinen! :-)

      Poista
  2. Ihana lelupyykki! Meidän pitäisi ehkä kanssa tehdä sama homma, koska aika monet pehmot varsinkin alkavat olla jotakuinkin ällöttäviä. :/ Tietysti koirien mielestä ne on mitä parhaimpia sellaisina mutta mutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin noi tosi kirkkaan väriset lelut tulee ällöttäviks nopeasti, koska niissä se näkyy hyvin :-D Niistä tuli niin ihanan puhtaita, että teen kyllä lelupyykin uudelleenkin, ja suosittelen kaikille :-) Meidän pojat innostu vanhoista leluista ihan erilailla, kun ne oli puhtaat, eikä haissu! Se oli hassua. :-)

      Poista