maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen viikko kahden koiran kanssa.

Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. Pojista on tullut ihania kaveruksia, leikkivät, syövät ja nukkuvat vierekkäin. Leikkeihin joutuu välillä puuttumaan, mutta useimmiten leikkivät siivosti ;-) Tässä pari kuvaa "siististä" leikkimisestä. Velikullat <3 





Välillä sitten nukutaan, ja silloin nukutaan kunnolla. Yöt nukutaan kokonaan, ei onneksi kukuta laisinkaan! Vaikka emäntä olisikin hieman laiska, ja nukkuisi vaikka yhdeksäänkin asti, Sakke leikkii kiltisti leluillaan, eikä ollenkaan herätä muita :-) Päivisin nukutaan missä milloinkin, ja missä asennossa milloinkin. Tässä kuvia erilaisista nukkumisasennoista:






Sakari osaa myös kulkea jo remmissä aika hienosti! Tietysti asiaa on helpottanut isoveli, joka on näyttänyt mallia oikein hienosti. Yritän silti mahdollisimman useasti käydä Saken kanssa kahdestaan ulkona, että poika ei seuraisi pelkästään Simoa. Ja hyvin se kulkee myös yksinään :-) 



Sisäsiisteyttä vielä odotellessa, Sakke on aivan täydellinen pikku pakkaus. Kukaan ei voi sitä olla rakastamatta. Ihmiset kadulla melkein varastaa sylistä mukaansa. Pitää olla varuillaan, kenelle antaa silitettäväksi ;-) Yhdessä Simon kanssa ne on niin hyvä pari, etten kyllä missään nimessä antaisi enää poikaa pois! Minun pojat on parhaita! <3



2 kommenttia:

  1. Totta!! Sinun pojat on ihan huippuja ja mielettömän ihania! On kyllä niin kiva lukea poikien touhuista :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :-) Tänne on hyvä laittaa kuvia turvaan, että jos vaikka kone kaatuu toistamiseen, niin ei kaikki kuvat katoa ;-)

    VastaaPoista