sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kesän kuulumisia!

Kuten emäntäkin, myös Simo kesälomailee. Tästä syystä blogin päivitys on jäänyt vähän vähemmälle, ja touhuaminen senkun lisääntyy!

Kesäloman alussa löhöiltiin kotona. Lisäksi meillä on ollut villakoira-Bambi hoidossa useampaankin otteeseen :-) Parisen viikkoa sitten emäntä sai koiria kaitsiessaan palovamman jalkaansa, joka tietysti vaikeutti niin koiranhoitoa, kuin kesälomankin viettoa. Leirielämän ja Juhannuksen uimiset ja saunomiset jäivät väliin.

Simo oli leirillä mukana, sillä kyse oli Tampereen kaupungin eläinleiristä. Itse olin leirillä yövalvojana, mutta Simo sai touhuta mielensä mukaan myös päivällä :-) Lapset olivat innoissaan Simon läsnäolosta, ja poika sai monia faneja. Uiminen oli Simon mielestä siellä kivaa, ainakin niinä päivinä, jolloin oli tosi kuuma! Kepin noutaminen vedestä oli parasta!

Leiriltä lähdimme käymään Kiikoisten ryhmänäyttelyissä. Matkaseuranamme olivat Kati ja Hertta-mitteli :-) Kuten olimme viikkoa ennen suunnitelleet, molemmat koirat olivat kuin olivatkin rotunsa parhaita! Simo sai ensimmäisen ja Hertta 17. SERTinsä, hih :-) Matka Kiikoisiin siis oli antoinen, mutta valvomisen takia emäntä oli silmät ristissä seuraavan yön!

Seuraava kesälomamatkamme osui Euraan. Kävimme katsastamassa tulevan perheenlisäyksemme, Sakari-pojan lapsuudenkotia. Sakari oli aivan ihana, valitettavasti Simo ei ymmärtänyt veljestään mitään, vaan keskittyi enemmänkin vokottelemaan Sakarin äitiä ;-) Sää oli mitä mainioin, ja vietimme Eurassa aikaa kahtena peräkkäisenä päivänä.


Simo ei myöskään ollut innoissaan tilan lehmistä, jotka olivat ,O-OU, aivan liian lähellä. Niitä piti käydä haukkumassa, sillä nehän ovat vaarallisia :-)


Olemme myös käyneet katsomassa anopin kahta ihanaa terrierityttösiä, Siiri-Orvokkia ja Tytti-Tuuliaa. Nämä naiset eivät annan pompotella itseään, vaan Simo menee kiltisti kitisemättä niiden perässä. Tytti on kiva leikkikaveri, näiden kahden juoksumaratonia on niin kiva katsella. Itsellekin tulee mukava mieli, kun katselee toisten iloa!! 

Tytti, Siiri ja Simo

Lisää kesäkuulumisia tulossa, sillä kahden viikon päästä meille saapuu pikkuveli Sakke. Simon ja Saken pyörimisiä siis odotellessa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti