torstai 6. kesäkuuta 2013

Porin koiraranta

Jos joku tekee olon, että kesä on täällä, niin se on Porin Mäntyluodon koiraranta! Sinne suuntasimme Hannan kanssa kera koirien. Ranta oli pullollaan muitakin, ihmisiä, koiria ja pari hevostakin nähtiin. Kaikki kuitenkin ui sulassa sovussa samassa meressä, ja niin löytyi tilaa sieltä myös meidän neljälle pienelle koiralle ;-) Haluan hehkuttaa vielä Porin koirarantaa, sillä harvassa paikassa on näin hyvä paikka, jossa koirat saavat rauhassa pulahdella. Ranta sopii hienosti myös pienille koirille, jotka eivät välttämättä halua/pysty uimaan pitkään, sillä ranta on pitkälle matalaa :-)

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, en aio paljon höpistä, vaan annan kuvien puhua puolestani. Tässä siis kuvapostausta tällä kertaa! :-)



Ensin juostiin kuin tuulispäät rannalla, ihan päättömästi :-) Jokainen koira oli pakko käydä katsastamassa, eihän sitä voi tietää, jos vaikka siellä olisi narttuja! Tutkimisen jälkeen uskaltauduttiin veteen, kun mammakin meni.

Sakarista kuoriutui oikea vesikirppu, ja siltä se kieltämättä näytti, kun se nenällään halkoi aaltoja ;-) Olen niin ylpeä pojistani, jotka nauttivat uimisesta, sillä niitä tarvitse raahata viilentymään veteen pakottamalla. Minun karvatollot ovat ihania vesimitteleitä <3



Äiti, katso, olen vene!




Koska uiminen on ihan parasta (Ainakin Simon mielestä!) vedessä vietettiin aikaa ihan urakalla. Ystävät uiskentelivat puolisen tuntia putkeen meressä, vaikka uintireissujen välissä piti välillä käydä katsastamassa hiekkarantaa ja kastelemassa Hannan vaatteet ja pyyheet.






Myös terrierit uskaltautuivat uimaan, vaikka samanlaisia vesipetoja eivät olleetkaan. Tässä pari kuvaa Siiristä ja Tytistä!






Kun oltiin lähdössä pois, piti vielä vetäistä rannalla parit rallit ja hupsukohtaukset, joiden ansiosta koirat olivat märkiä, hiekkaisia ja ennen kaikkea väsyneitä ja iloisia! :-)




Täytyy olla onnellinen siitä, että Pori on lähellä ja että siellä asustaa sukulaisia, sillä mitään hienompaa kesässä ei voi olla kuin koiraranta ja koirien ilo siellä melskatessa!! 

Hervannassa paistaa aurinko suoraan kirkkaalta taivaalta, ja ikkunalaudan mittari näyttää lähes 30 astetta. Hieno kesä alkanut ja mahtavampaa vielä tulossa toivottavasti. Kuulette meistä vielä, nyt kuitenkin hiljenemme ottamaan lepiä kerrostaloasunnon viileydessä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti