torstai 13. kesäkuuta 2013

Elelyä kolmestaan poikien kanssa

Niin harmilliselta kuin se kuulostaakin, niin totta se vain on, että opiskelijan pitää kesällä tehdä töitä, että selviää tuettomista kuukausista. Tämän johdosta omakin mies lähti Keravalle töihin, ja jätti meidät tänne Hervantaan yksinään kuluttamaan nahkasohvaa ja kaukosäädintä. No, hassuahan tässä on se, että yleensä en ikinä ehdi katsomaan televisiota, saati istumaan sohvalla tekemättä mitään ihmeellistä. Nyt se kuitenkin on arkipäivää, sillä kun työskentelen DRX -Finlandilla karaoke-, Bingo- ja tietovisajuontajana, niin työvuorot painottuvat iltaan. Joten tässä sitä ollaan, kaikki päivät menee tyhjänpanttina istuessa, lehteä lukien, TV:tä katsoen, valokuvaten, blogia kirjoitellen tai koiria ulkoiluttaen. Blogillehan tämä on mukavaa aikaa, kun jaksan päivitellä useammin ;-) Nyt kuitenkin asiaan! 

Edellispäivänä tein valokuvausreissun poikien kanssa, koska olin viettänyt taas liikaa aikaa sisätiloissa aivan turhien asioiden parissa. Herrat olivat saaneet jo ulkoilutuksensa, mutta eihän liikunta ikinä pahasta ole! Uutisissa oli juuri ollut juttu Tampereen tulvimisesta, ja siitä oikeastaan mielenkiintoni sain kuvaamiseen. Aikaisemmalla lenkilläni huomasin, että Ahvenisjärvi tulvi samalla lailla kuten keskustan tiet, ja halusin saada mukavaa kuvamateriaalia kyseisestä tulvimisesta. Koirat siinä sivussa olisi tietysti plussaa ;-) 

Valitettavasti kuitenkin, kun saavuin Ahvenisjärvelle, ei paikka tulvinut enää ollenkaan. Veden nousu oli luultavimmin tapahtunut runsaan vesisateen ansiosta, ja sen lakattua pinta oli laskenut yhtä nopeasti kuin oli noussutkin. Olin aika pettynyt, mutta koska olin varustautunut reissuun saappailla, päätin, että niitä pitää käyttää hyväksi! Jotenka, asettelin pikkupoikani pienen puron keskelle seisomaan, kuvausasentoon, ja napsaisin muutaman otoksen.

Simo päätti, että hänhän ei muuten tässä turhaan seisoskele, ja työnsi persiinsä keskelle puroa :-) Simo <3 


Herrat poseerasivat hyvinkin mallikkaasti koko kuvaussession ajan, ne ovat niin mahtavia pikku pumpulipalloja. Hih. Mitä kaikkea mamma saikaan päähänsä, sitä kokeiltiin. Pojat saivat tuta Eveliinan pienet valokuvausideat, ja ohikulkijatkin hymyilivät lavastuksilleni. Pojat aseteltiin mitä erikoisimpiin paikkoihin poseeraamaan, mutta mistään ei nuristu! Yhdestä kuvasta Sakari liukeni nopeasti, mutta samalla sain otettua Simosta parhaimman otoksen pitkään aikaan. Tässä se tulee:


Hassua, miten pesukarhulta se tuossa kuvassa näyttääkään! Itse olin asetellut Simon istumaan tukin päälle, mutta Simppa löysikin "paremman" asennon, josta ei loppujen lopuksi uskaltanut liikkua yksin pois, alla olevan veden takia :-D Hölmö ystävä <3

Loput kuvat ovat ympäri Ahvenisjärven rantaa. Meillä oli oikein mukava kuvausreissu, pojat saivat juoksennella poseerauksien välillä, ja jahdata sorsia :-) Loppuun vielä joitakin onnistuneita valokuvaa.


Simon kuuluisia haukottelukuvia ;-) BOOORIING.


Sateinen Hervanta hiljenee yöpuulle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti