sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampere KV 4.5.2013 ja Tohmajärvi RN 5.5.2013

Tampere KV oli tähtäimessä jo heti alkuvuodesta, tiesin, että sinne käy tiemme, sillä asummehan niin lähellä. Olin itse ollut koko edeltävän viikon sairaana, itseasiassa elämäni hirveimmässä kuumeessa, yli 39 asteessa. Onneksi kävin Porissa hoitamassa itseni kuntoon, äiti vaan on paras hoitaja <3 Mitä tekisinkään ilman sitä?

Kuitenkin, koska tunsin itseni tarpeeksi terveeksi, päätin lähteä näyttämään Sakaria kansainvälisessä seurassa, vaikka edellinen (Laitila RN) vähän olikin latistanut tunnelmaa. Odotukset eivät olleet korkealla, 21 urosta, ja Sakari kuitenkin ainoastaan junnukoira. Pärjäsimme kuitenkin yllättävän hyvin, ja niin se vaan kävi, että vaikka luokkamme kakkosia olimmekin, SA tuli ja niin jäimme odottelemaan ParasUros kehää!

Yllätyksiä tuli vastaan, kun uroksia arvosteltiin. Todella moni sai Erinomaisen, mutta rankasti tuomari rokotti, jos oli liian korkea koira. Loppujen lopuksi ainoastaan viisi koiraa kahdestakymmenestä sai SA:n ja Sakari oli yksi näistä! Olin tässä kohtaa pojastani jo niin ylpeä, ettei sanoja riitä :-) PU kehä tuli ja meni, ja me jäimme ansaitusti viidennelle sijalle (Mitä ei tosin merkitä mihinkään, sillä ainoastaan neljä palkitaan) ja saimme lähteä kotiin. Alla kuvia Sakarista KV:ssa, olen iloinen Eveliina!



Lähestulkoon suoraan KV:sta oli tarkoitus lähteä ajamaan seuraavaan näyttelyyn, joka olisi hullun matkan päässä; Tohmajärvellä! N. 450 kilometriä matkaa edessä, joten päätin kotiin päästyäni ottaa pienet päiväunet, pakkaamisen lomassa. Noin kello viisi pääsimme lähtemään. Sakari samassa boxissa Pain kanssa ja Laku-Petteri (Kultainennoutaja) takahutlaarissa! Ajettuamme suurinpiirtein kuusi tuntia, pääsimme määränpäähämme, Minimotelliin Tohmajärvelle. Seuraavana päivänä olisi vuorossa näyttelypaikan etsiminen ja toivottavasti voittoisa päivä. 

Minimotel oli hintaansa nähden (50e kahden hengen huone) viihtyisä ja siisti. Helposti löydettävissä ja rauhallisessa paikassa. Muutenkin paikka oli rauhallinen, meitä lukuunottamatta ;-) Sakari elämöi hetken aikaa, ennen kuin tajusi, että nartut eivät ehkä haluakaan hänen seuraansa :-D Sitten nukkumaan!

Hyvin levätty yö päättyi kauhun hetkiin, kun päälleni aamulla hyppäsi kultainen noutaja :-D Tämä päätti nukkua vähän aikaa siinä, päälläni. Liikkuessani tyttö murahti hieman kertoen, että MINÄ NUKUN NYT. Mutta koska ilmeisesti olen aika epämukava alusta, Petteri siirtyi jalkopäähän, jossa silti vei puolet makuutilastani. Hassu koira, aivan ihana! :-D


Herätys kahdeksalta, yhdeksäksi paikanpäälle. Onneksemme huomasimme näyttelypaikan olevan 200 metriä motellilta :-D Näyttelyt alkoivat, kultaiset noutajat ensimmäisinä. Jännityksen jälkeen Lakupetteri oli paras narttu, ja sai ensimmäisen Sertinsä. Loppujen lopuksi tyttö oli VSP, myös Pirkkalasta tulleen uroksen ollessa ROP. 










Mittelikehät alkoivat vasta puoli yksi. Ensimmäisenä muunvärisenä Katin pentu, joksin ollessaan ja KP:n saadessaan ROP pentu :-) Mentiin Saken kanssa kehään takki auki, mitään odottamatta, ja onneksi sieltä ERI ja SA tuli. Odoteltiin PU kehää, jossa loppujen lopuksi kaksi koiraa. Jäätiin kakkosiksi, mutta varaserti tuli, vaikka turhahan se on. Myöskään Sirua ja Paita ei onnistanut ToPU3 tuloksena. 






Laku-Petterin voittokuvien jälkeen lähdimme matkaamaan takaisin Tampereelle, puuduttava ajomatka!! Kiitoksia Sirulle mahtavasta reissusta, ihanaa thedä vähän extempore-matkailua ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti