keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Puuhommissa Porissa.

Eveliina luopui pikku Mazdastaan, ja siitä syystä käväisimme Porissa pikaisesti. Vanhempani olivat kaataneet pari puuta kotipihaltaan, ja nyt oli käynnissä puiden pilkkominen ja kasaaminen. Myös Simo sai osallistua, omalla tavallaan ;-)

Porissa ilma oli ihana ja aurinkoinen. Lunta ei enää nimeksikään, Simokin löysi jo käpyjä noudettavaksi ja pureskeltavaksi. Toivoisin edelleen, että Tampereella olisi yhtä keväistä ja lämmintä.







Ilokseni voin myös ilmoittaa, että sen myötä, kun aloimme kuljettaa Simoa turvavöissä takapenkillä, oksentelu on vähentynyt. Oikeastaan loppunut lähes kokonaan! 

Myös Simon ruokailut ovat helpottuneet, sillä aloimme ostamaan märkäruokaa pusseissa. Lisäämme jokaisella ruokintakerralla märkäruokaa kuivaruuan sekaan, jolloin Simo syö joka tapauksessa ainakin märkäruuat kulhosta. Useimmiten kuitenkin ruoka on syöty yli puoliksi, tai kokonaan. Jes! Voin kertoa, että pikkasen helpottaa taakat niskasta, kun saa sairaan nirson koiran ruokailemaan ;-)

Seuraavien neljän viikon aikana Simo osallistuu jopa kolmiin näyttelyihin. Hups, on emäntä ollut vähän liian tehokas, hih :-) Katsellaan, saadaanko kehistä mukaan jotain muutakin kuin pelkkää kehäkokemusta!


Tässä Simon epävirallinen seisotuskuva, ikää vuosi ja kuukausi.



Lopuksi vielä kuva kahdesta hyvin rakkaasta oliosta ;-)



Hyvää kevään ja kesän odotusta kaikille!! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti