maanantai 2. huhtikuuta 2012

Lumihankisotaa!!

Tänään minulla oli aamuvuoro. Kotoa lähtiessäni tuli tihuttamalla lunta, ei mitenkään kauhean paljon. Päivän aikana lumisade kuitenkin yltyi, ja kotiin päästessäni katselin, kuinka kaikki paikat olivat kinoksien vallassa! Kävellessäni bussipysäkiltä kotiin, katselin, kuinka ihmisten ilmeet olivat ärtymystä ja kirosanantäyteisiä. Jotenkin oma suuni kuitenkin kääntyi hymyyn, sillä tiesin, että kotona minua odottaa sellainen otus, joka varmasti on eri mieltä asiasta kuin nämä vastaantulijat. Hih. 

Kotiovella minua oli vastassa innokas koira, joka halusi hetihetiheti ulos. Vaihdoin työvaatteet ulkoiluvaatteisiin, pesin kasvoni ja niin meitä Simon kanssa odotti mahtava valkoinen maailma!

Simolla oli päällä Hurtan valjaat, jotka on minulla käytössä silloin, kun on tarkoitus pitää koiraa paljon vapaana. Pojasta saa helposti niskan kohdalta valjaista kiinni, jos on tarve. Ulko-ovesta astuttuamme Simo oli jo täysin lumen vallassa, ja korvat olivat aivan jonkun toisen koiran korvat :-D Hetken harjoiteltuamme jatkoimme matkaamme. 

Simo juoksi, juoksi ja juoksi lumessa ympäri ämpäri, sinne ja tänne. Toimituksesta olisi pitänyt saada videokuvaa, sitä on todella vaikeaa selittää. En viitsinyt myöskään ottaa kuvia ulkoilustamme, sillä kamerani ei ole vedenkestävä! 

Kiersimme noin puolen tunnin lenkin ulkona, jonka jälkeen päädyimme vielä koirapuistoon telmimään. Koska kerrankin pääsin ajoissa töistä, oli paikalla muitakin koiria, jee! Simo oli aluksi mukana leikissä ja puistoa juostiin ympyrää, mutta sitten murkkukoiran mieli sai vallan.  ---> Herran loppuaika kului pissatessa, nuoleskellessa ja haistellessa. 

Kotiin palatessamme Simolla oli hauska lumimaski naamassa, harmi, että siitäkään en saanut kuvaa! Jokainen kuvitelkoot itse Simon kypärä :-)

Luulempa, että Simo toivoo aika tavalla lumista pääsiäistä ja vappua ;-)) Minä en niin paljon ehkä välittäisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti