perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mami-tädin studiolla.

Pääsiäisenä sukuloidaan, tottakai. Pitkästä aikaa suuntasimme Simon kanssa tätini luo Noormarkkuun. Suunnitelmissa ei ollut mitään muuta, kuin vähän juoruta ja juoda ehkä teekupilliset. Simo oli tottakai hyvin innoissaan nähdessään tuttuja ihmisiä, joten alku oli hyvin hännän heilumisen täyteistä :-) Syliin oli päästävä, mutta ei siellä sitten kyllä pidempään jaksanut olla! Kauhean kärsivä ilme pojalla, olisi pitänyt päästä jahtaamaan kissoja ;-) 


Simon mielestä olisi pitänyt voida tehdä lähempää tuttavuutta myös kaikkien noormarkussa elävien eläimien kanssa. Valitettavasti Mari-tädin Sampo koira ei välittänyt kovasti Simon seurasta omalla reviirillään, joten näimme parhaaksi, että herrat pidetään erillään vierailun ajan, hih. 

"Se koira on tuolla oven takana!!"

Kova vahtiminen väsyttää!

Yritimme taas kerran tutustuttaa norjalaista metsäkissaa Hemmoa ja Simoa ystävyksiksi. Valitettavasti Hemmo ei pitänyt kamerasta lähtevästä naksutuksesta, ja Simokin riehui sen verran, että Hemmo mieluummin piileksi sängyn alla. Sain kuitenkin napattua pojasta pari aikas hyvää valokuvaa!




Lisäksi otimme myös yhteistyössä Mari-tädin kanssa mallikuvia Simosta. Herra seisoi ja istua tönötti oikein mallikkaasti, joten saimme aika komioita otoksia ;-) Tässä niistä pari:

 


Aurinko paistoi silmiin!

Hieno ilma kruunasi vielä loppupäivänkin, ja Simo kirmasi Porin kevätilmassa innoissaan. Ei täällä rannikolla enää mitään lunta ole. Toisin kuin Tampereella... Nyt hei kevättä tännekin päin! :-)


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia tuli ja oli oikein kivaa nähdä teitä pitkästä aikaa :) Harmi vain ettei talon eläimet olleet kovin yhteistyö haluisia, mutta se ei ollut Simosta kiinni joka on kaikkien kaveri vaan meidän "maalaisjunttien" eläimien jotka eivät sulata mitään uutta =) Kiitos vielä, että kävitte meitä moikkaamassa :) oli kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli, ihan mahtavia kuvia! :-) Kyllä me vielä Hemmo ja Simo saadaan kavereiksi, mutta ehkä Sampon annetaan olla rauhassa omalla reviirillään! :-) Kiitos teille, että saatiin tulla käymään, ja syödä teidän muffinit!! :-))

      Poista