sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kevään merkkejä :-)

Tampereella ilma alkaa näyttää jo hieman keväiseltä, monta päivää on lämmöt pysynyneet plus kuudessa asteessa. Se tietää kurarallia poikien kanssa, mutta odotettavissahan tämä oli, niin kuin joka vuosi. Kevään merkeistä kertoo myös se, että pentuja syntyy ja suunnitellaan kovaa vauhtia! Facebook täyttyy pentujen kuvista, muun muassa anoppini Hannan toinen Norwichinterrieri-pentue, oman kasvattajanimen alle, syntyi eilen, naistenpäivänä :-) Kyselyitä myös Simon suuntaan on tullut useita, ei vain ole helppo päättää, mikä yhdistelmä kannattaa ja mikä ei. Onneksi minulla on mahtavia ystäviä ja tuttavia, jotka auttavat hädän tullen! ;-) 

Simon edellisistä pentueista on kuulunut ja näkynyt kiitettävästi, olen innoissani pentusien kasvamisesta. Kultajyvän Murinamuron, Kodan emäntä laittoi juuri uusia kuvia yli 5kk pojasta, joka on upea! Tässä pari kuvaa tästä hurmurista <3

Copyright Jorma Kiretti
Copyright Jorma Kiretti
Simon muotovaliotittelit on haettu ja saatu, ne komeilevat nyt Koiranetissä. Nyt kun saisi vielä pari lisää ja ja ja.. :-) Tällä hetkellä rahatilanne tosin estää isoimmat ulkomaanmatkat, mutta toivottavasti lähivuosina päästään matkustelemaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti