perjantai 6. heinäkuuta 2012

Simo täyshoidossa.

Olemme viettäneet kivan viikon Porissa Simon kanssa. Keskiviikkona illalla minä lähdin laivalle, ja Simo jäi hoitoon Hanna-muorille Metsämaalle. Siellä asustaa blogissa jo aiemmin mainitut Siiri-Orvokki ja Tytti-Tuulia. Mutta ennen laivareissua..

Tiistai-iltana vietimme mukavan leikkihetken takapihalla, jossa Tytti ja Simo leikkivät sydämiensä pohjasta! Mukana viilettivät tennis- ja krokettipallo, jotka olivat kovassa käytössä. Lisäksi kaveruksien suissa kulkeutuivat kaiken maailman luut ja purulelut. Nämä kaikki vaihtoivat omistajaa sekunnin välein, suusta suuhun, jos vaan sai napattua ;-) Tässä kuvia näistä kahdesta hömpästä! :-)









Ihan harmittaa, kun tietää, että parin kuukauden päästä tämä kaksikko ei ole enää samanlainen. Tytti kasvaa, ja saa ensimmäiset juoksunsa. Sen jälkeen Simo on sen perässä aivan eri syystä, ja Tytti luultavasti ei huoli poikaa enää leikkikaveriksi, ainakaan näin helpolla. Voi, kun nämä kaksi saisivat aina olla näin hyviä ystävyksiä! Nyt kuitenkin vielä otetaan kaikki irti hauskasta, ja leikitään, riehutaan ja remutaan niin paljon, kun tassuista pääsee!

Kun sitten omistaja lähti hurvittelemaan laivalle, Hanna käväisi ostamassa hauvoille lastenaltaan vilvoittelupaikaksi. Aluksi altaaseen ei mennyt kukaan, ja koirat tuntuivat ihan jopa pakoilevan häntä, kun hän huuteli niitä paikalle. Lopulta pari kertaa istutettuaan Simon altaaseen, se meni sinne itsekin vilvoittelemaan. Oli varmasti karvapallolla kuuma, sillä takapihalle paistaa aurinko aamusta iltaan.



 Aluksi allasta käytettiin lähinnä juomiseen..





Tosiaan lopulta kuumuus voitti, ja poika istuskeli ammeessa omasta halustaan :-) Oli tosi hienoa olla laivalla huoleti, kun hoitopaikka on kuitenkin täyden viiden tähden hoitopaikka ;-) Uima-altaat ja kaikki!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti