maanantai 7. toukokuuta 2012

Ekat mätsärit ja metsäretki

Sunnuntaina 6.5. kävimme Simon kanssa ekoissa mätsäreissä! Se oli ihan hauska kokemus, vaikka tuomari ei mitää puhunutkaan, eikä antanut minkäänlaista arvostelua. 

Paikanpäällä tapasimme "tuttuja", japaninpystykorvat Timin ja Maxin :-) Lisäksi seurassamme pyöri siperianhusky Ice. Simo piti tästä seurasta, ja kavereiden kanssa olisi pitänyt saada olla kokoajan!


Simo oli koko alussa outo, ei pystynyt keskittymään yhtään seisomaan tai katsomaan eteensä herkkua. Kaikki ne koirat olivat niin paljon kiinnostavampia! Kehässä oli sama meininki, vaikka jotenkin kaikki otetut kuvat näyttäisivät siltä, kun poika seisoisi ihan hienosti. Saimme sinisen nauhan, ja siirryimme odottamaan sinisten kehää :-)



Siinä odotellessa poika alkoi käydä todella rasittavaksi murkkupojaksi, joten jouduin ojentamaan sitä kunnolla. Hetken maassa maattuaan herra olikin sen verran rauhoittunut, että hommat alkoivat sujumaan.
Sinisten kehässä Simo seisoi todella nätisti, taisi oikeasti komentaminen auttaa ;-) Kun Simo viimein jaksoi keskittyä, ja seisoa, myös tulos parani. Olimme lopulta Sinisten kolmosia, ja saimme palkinnoksi lihatikkuja! Voi, kyllä oli hyvää!! :-) Tässä vielä kuvia Sinisten kehästä.




Tänään tiistaina lähdimme väsyttävän työpäivän jälkeen metsään retkeilemään, koko perhe. Saimme jopa Mikon mukaan, eikä tervinnut edes suostutella hirveästi! Oli hieno ilta, ja auringonpaiste. 
Herra Xavier oli oikea suohirviö lenkin jälkeen, mutta ainakin kivaa oli, ja sehän on se tärkein asia!! Poika pääsi pesulle kotiin päästyämme ;-)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti