torstai 3. toukokuuta 2012

Wappu!

Tiistaina 1.5. lähdimme Simon kanssa katsomaan kaupungille härwelikulkuetta ja teekkarikastetta. Tampereella tämä tapahtuma on hieman isompimuotoisempi kuin kotikaupungissa Porissa, joten siinä hulinassa on ihmettelemistä Simolla :-) Ihmismassassa liikkui myös paljon koiria, joita Simo olisi mielellään käynyt moikkaamassa. Ja kun ei saanut lupaa, niin murkkuSimo tietysti ulisi ja vikisi minkä kerkesi. Eikä tyhmä omistaja ollenkaan tehnyt mitään, vaikka kuinka uikutti :-(

Teekkarikulkueessa kulki 14 kiltaa oman härwelinsä kanssa, jonka fuksit olivat yhteistuumin väsänneet. Simoa ei jaksanut kiinnostaa, vaan poika haukotteli väsyneenä, kun kulkue lipui ohi. 





Kun kulkue oli ohi, kävimme porukalla McDonaldsilla hakemassa ruokaa. Kävelimme teekkarikastepaikalle, joka oli tänä vuonna siirretty koskipuistosta stadionin viereen veden korkeuden vuoksi. Söimme ison kaivon päällä, ja Simo olisi kovin halunnut päästä osingoille ;-)



Teekkarikastetta Simo katseli aitiopaikalta, josta näki kaiken ;-) Ympärillä oli paljon keltahaalarisia teekkareita, jotka tykkäsivät kaikki Simosta. Myös Simo tykkäsi niistä!


Tähän loppuun vielä pari kuvaa (nyt jo edesmenneistä) fukseista, joista tuli kasteen jälkeen ehtoja teekkareita!!


Nyt on jo melkein kesä, hiirenkorviakin näkyy jo!! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti