tiistai 26. helmikuuta 2013

Hiihtolomapalloilua Porissa!

Vihdoinkin on se kauan odotettu hiihtoloma, jolloin Eveliina ja pojat matkaavat Poriin nauttimaan talvisesta säästä ja lumileikeistä. Eilinen päivä meni pakatessa ja bussilla matkatessa, mutta tänään onkin luvassa jos jonkinmoista leikkiä tuolla monen kymmenen sentin lumimassassa. Valitettavasti kaikki poikien leikkikaverit (Even sisarukset ja äiti) ovat lomansa jo lomailleet viime viikolla, joten herrat joutuvat leikkimään päivät yksin. Aamulenkillä meillä kuitenkin oli kivaa, vaikka oltiinkin ihan vaan me kolme. Mun pojat on mahtava parivaljakko, enkä ikänä vaihtais näistä hetkistä sekuntiakaan pois <3 Tässä kuvia palloleikeistä:




Mun täytyy kyllä hehkuttaa meidän uutta leikkikalua, Chuckit Launcher -heittovartta. Mustista ja Mirristä hain, eikä ollut kallis! Varsi ja kolme palloa oli kympin verran. Tässä linkki M&M:n sivuille http://www.mustijamirri.fi/tuote/chuckit-launcher-heittovarsi-s-35-cm/028886/.  Heittovarsi on toiminut moitteettomasti ja saa mittelipoikiin liikettä. Olen opettanut sillä Sakarille "tuo"-käskyn päivässä, koska se on niin kivaa, kun emäntä heittää palloa ja sitten kilpaillaan, kumpi sen ehtii hakea ja mikä parasta -kumpi saa pidettyä sen loppuun asti ja tuotua takaisin heittäjälle ;-) Otin pari kuvaa meidän heittohärwelistä, tässä niitä on: 



Luultavasti enemmän kuulumisia tulee viikon mittaan, tänään ollaan menossa katsomaan anopin kahta ihanaa terrierinarttua, sieltä ainakin luvassa paljon kuvia ja hauskoja hetkiä! S&S kuittaa, täältä Porista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti